S E C O N D  H A N D

Helppo tapa kierrättää sinulle tarpeettomiksi jääneet lastenvaatteet. Vaivaton tehdä itselle sopivia löytöjä.

Popliini Second Hand on söpö ja siisti, moderni lastenvaatekirppis. Lasten vaatteet ja kengät ovat selkeästi koon mukaan järjestettynä. Lasten tarvikkeet ja lelut löytyvät omilta osastoiltaan. Koska kaikki tuotteet käydään läpi ennen myyntiä, esillä on vain hyväkuntoista ja siistiä tavaraa. Myyjänä sinun tarvitsee vain tuoda kassillinen kelpoa kamaa Popliiniin ja jäädä odottelemaan myyntivoittoja.


Ohjeet ja säännöt

Popliini Second Hand ottaa myyntiin 

  • lasten vaatteet (kokoon 140 cm asti) ja kengät (kokoon 37 asti)
  • lastentarvikkeet ja lelut 
  • äitiysvaatteet ja -tarvikkeet
  • Voit tuoda enintään 100 kpl vaatteita/tavaroita myyntiin

Popliini höyryttää, hinnoittelee, laittaa esille ja myy tuotteet puolestasi. Sinun tarvitsee vain tuoda myyntikuntoiset tuotteet Popliiniin. Myyntijakson loputtua Popliini kerää myymättä jääneet tuotteesi ja pakkaa ne sinulle valmiiksi noutoa varten.

Myyntiaika on 10 päivää eli kaksi Popliinin työviikkoa. Myyntijakso alkaa aina viikon ensimmäisenä aukiolopäivänä (tiistai). Myytävät tuotteet tulee tuoda Popliiniin edellisellä viikolla, viimeistään torstaina. Mahdolliset kiinniolopäivät pidentävät myyntijaksoasi vastaavasti.

 

Myyntiin tulevien vaatteiden ja tavaroiden tulee olla:

  • ehjiä, puhtaita ja ajanmukaisia (vaatteet max. 5 vuotta vanhoja)
  • hajuttomia ja karvattomia
  • sesongin mukaisia (kevät/kesä, syksy/talvi)

Älä tuo Popliiniin:

  • kaapin perälle vuosikausiksi unohtuneet vaatteet, viisi vuotta on hyvä ikäraja
  • kulahtaneet, muotonsa menettäneet vaatteet
  • likaiset, pinttyneet ja rikkinäiset vaatteet ja tavarat 

Tuo vain sellaista tavaraa, mitä itsekin ostaisit kirppikseltä. 

Tuo tavarat kassissa/laatikossa, joka voi olla Popliinissa myyntijaksosi ajan. Pakkaamme siihen myymättä jääneet tuotteet myyntijaksosi loputtua. Myymättömät tuotteet on noudettava Popliinista toisen tai kolmannen työpäivän kuluessa oman myyntijaksosi päättymisestä. Tuotteiden, joita ei ole noudettu 14 vrk:n kuluessa, katsotaan olevan Popliinin omaisuutta. Popliini ei muistuttele erikseen tuotteiden noutamisesta.

Hintalaputtomia löytötavaroita säilytetään kuukauden ajan. Kysythän meiltä, jos huomaat että tavaroistasi puuttuu jotakin.


Popliini pidättää oikeuden karsia myynnistä rikkinäiset, likaiset tai muuten puutteelliset tuotteet.  Popliini pidättää oikeuden määrittää myytävien tuotteiden hinnan.

Myydyillä second hand tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Popliini ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista.

Popliini ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista eikä tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun Popliinista riippumattoman syyn sattuessa. 

Hinnat ja myyntituoton tilitys

Popliini Second Hand myyntipalvelun hinta koostuu ainoastaan Popliinin provisiosta 33%. Ei muita kuluja.

Provisio sisältää vaatteiden höyryttämisen, hinnoittelun, esillepanon, myynnin ja myyntijakson loputtua jäljellä olevien tavaroiden keräämisen myymälästä. Eli kaiken :)

Popliinin osuus 33% vähennetään myyntituotostasi myyntijakson päätyttyä. 

Tuotto maksetaan suoraan tilillesi sen jälkeen kun olet noutanut myymättömät tuotteet Popliinista